15.1.2016

The Mall Bangkae

Tälle paikalle tuntuu olevan vaikee löytää oikeaa nimeä... Joka paikassa on eri nimi :D

Anyway, tänne sisään astuessa tuntui jotenkin erilaiselta. Kuuma joo, ihan kuin ilmastointi ei olisi kunnolla päällä... Siihen vielä kun lisää kosteutta? niin on kyllä outo fiilis, ostarissa nimenomaan. Noh, mitä tiesimme tästä paikasta etukäteen, oli se, että täällä oli katolla jonkinmoinen vesipuisto, fantasia lagoon nimeltään. Mutta koska Su ei innostunut ajatuksesta mennä sinne, jätimme sen välistä

 Ostarilla pyöriessämme kuulimme välillä hirveän kovaa vedenpauhuntaa, ihan kuin putki olisi vuotanut. Emme kiinnittäneet asiaan enempää huomiota, koska... noh tämä on Thaimaa :D Matkalla kohti yläkerroksia sitten löysimmekin syyn veden pauhulle. Keskellä ostaria oli 5 kerroksen kokoinen vesiputous! Ja nytpä se selvisi syy myös siihen kuuman kosteaan tunnelmaan... Sitä käytiin sitten ihailemassa sekä ylhäältä että alhaalta. Alhaalla lammikossa uiskenteli vielä kaloja, osa oli aika isojakin.


Itse ostari olisi itseasiassa ollut ihan cool, jos vain ei olisi ollut niin Mombasa. Siellä oli todella epämukava olo paikoitellen...

Täältä yritimme katsella sitä puhelinta mutta suunnitelmat muuttuivat kesken tsiikailun ja nyt sitten Su:n sisko lähettää oman käyttämämättömän lisäakkunsa sinne.

Su osti täältä itselleen hajuvesiä, 40€ ja sai ostettua  täytettyä omat pullonsa haluamillaan tuoksuilla. Su kävi syömässä Food courtissa.

 Vielä ennen pois lähtöä katseltiin pohjakerroksessa olevan papukaijasaaren elättien syöttöä. Saaren ympärillä olevassa lammikossa oli myös kaloja.













Ostarilta otimme ilmastoidun bussin (tottakai) sieltä päin maailmaa katsottuna BTS:n ensimmäiselle pysäkille, ja karautimme sillä sitten päättärille, elikkä National stadium asemalle. Menimmehän MBK:hon kyselemään jotain hiustenlaittoon liittyviä hintoja. Nämä jotkin kyseiset hoidot maksoi niin maan kauhiasti että ei kiitos täältä. MBK:n ulkopuolella oli myös jonkinmoiset markkinat, sieltä Su osti itselleen pari mekkoa ja Tuomo ruokaa. Kassit täynnä tavaraa sitten läksimmekin hotellin lähellä olevien katuruokaloiden kautta kotiin. Siinä ruokaa etsiessä Su löysi itselleen sopivan hiusten tärkkäyspaikan, sinne sitten joku päivä.

Katellaan taas ens kerralla! 

T : SuTu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti