10.1.2016

Ring ring kello soi...

Aikanen mato sen linnun löytää, vai kuinka se meni se sananlasku? Tässä ruokaryhmässä soi kello 06.00, oli tarkoitus rynnätä heti aamutorille aamupalaa ostamaan. Oli nimenomaan tarkoitus, 50% ryhmästä ei halunnut nousta ylös ollenkaan. Ei noin aikainen kellonlyömä ole kyllä ihmisen aika herätä... Pääsimme kuitenkin lähtemään tunnin myöhässä, kävimme ostamassa murkinat ja tulimme kotiin syömään. Koska molemmat olimme nukkuneet hieman huonosti edellisenä yönä niin päätimme jatkaa päivää levon merkeissä, eikun siis koisimaan.

Päikkäreiden jälkeen läksimme käymään Karon beachillä, joten jahtasimme songthaewin kiinni ja hyppäsimme kyytiin. Jäimme pois heti pääkadun päässä jotta pääsisimme toteuttamaan Tuomon suurimman toiveen koko Phuketin reissulla : lemon ice teen ryystäminen. Siis tätä sitruunajääteetähän saa joka kulmassa ja välillä keskeltä suoraakin täältä mutta tämä myyjä oli jäänyt mieleen, koska hän oli ensinnäkin aivan älyttömän mukava ja hänellä oli aivan yhtä mukava tytär. Ja sitten hän oli ainoa jääteen tekijä, joka käytti oikeaa limeä teen tekoon. Ei mitään valmista sokerilientä.Tämä oli siis 4  vuotta sitten. 

Nyt 4 vuotta myöhemmin, pettymys : hänellä ei ollut enää limejä jäljellä! Jäi siis sitruunajääteet juomatta. Mutta he muistivat meidät edelleen! :) Siitä on tosiaankin nelisen vuotta aikaa kun viimeksi siellä hänen asiakkaana käytiin... Ja hänen tyttärensä oli kasvanut huimasta tänä aikana... Vaikka emme saaneetkaan jääteetä juodaksemme, pidimme huolen nestetasapainosta ja saimme vielä kaupan päälle kumpainenkin 2 uutta facebook kaveria
:) 

Tämän jälkeen käpöttelimme sitten katua pitkin rantaa kohti ja ihmettelimme että missähän kaikki turistit ovat. Kaduilla ei ollut ketään... Rannalle päästyämme ihmettelimme tämän lisäksi myös sitä, että kuinka hiekka voi olla noin kuuuuuuumaaa? Reissumme ei kestänytkään kauaa kun päätimme suunnata takaisin kohti Jula placea ja uima-allasta. Kotio päästyämme piti kuitenkin vielä viedä pyykkiä pesuun ennen veden märkyyden kokeilua. Kokeilimmekin veden märkyyttä illan tuloon asti jolloin oli pakko ruveta syömään jotakin.

Päätimme vihdoista viimein lähteä käymään kulmaravintolassa, tämäkinhän oli ollut suunnitelmissa ennen Phuketiin tuloa. Anchor innissä ruoka oli hyvä, niinkuin aikaisemminkin. Tosin hieman tulisemman puolella oli kuin kumpikaan halusi... Kuitenkin siihen oli hyvä lopetella tämä päivä.

Katellaan ens kerralla!

T : SuTu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti