11.1.2016

Ihan vaan lepäiltiin päivä

Aamulla kävimme "100 tietokoneen nettikahvilassa", eli Su:n veljen entisen nettikahvilan suurimmassa kilpailijassa. Kun menimme naimisiin, niin Su oli "auttamassa"kahvilan pidossa. Itseasiassa Su piti liikettä pinnalla, koska kun Su lopetti siellä työskentelyn, niin heti rupesi kirjanpito tippumaan miinukselle. Ja vika ei ollut Su:n... Mutta eniveis, tässä kahvilassa taitaa oikeasti olla n. 60 tietokonetta. Ei niitä koneita silloin 4 vuotta sitten voinut kehua ja eipä noita oikeastaan sen enempää voi kehua nytkään. Tunti maksaa 15 batia, eli eurolla voisi olla siellä lähes 3 tuntia.

Viimekään yönä emme nukkuneet kauhean hyvin ja nyt saattoi selvitä syykin, ilmastointi. Yöllä kun on  viileämpää ulkona, niin laitekin rupeaa puhkumaan sisälle viileämpää ilmaa kuin pitäisi. Ja sitten ilmeisesti Su on unenpöpperössä käynyt säätelemässä laitetta ja sittenhän se on ihan vinksin vonksin. 
Toivottavasti nyt viimeinen yö saataisiin nukuttua kunnolla...

Otimme taas keskipäivästä pienet päikkärit ja sitten läksimme Su:n vanhempien kotona käymään. Tuomo korjaili siellä tietokonetta ja Su kikatteli äitinsä kanssa. Heidän kanssaan oli tarkoitus ostaa torilta murkinaa mutta jossain vaiheessa kun olimme matkalla sinne suunnitelma olikin äkkiä, että menemme nurkkaravinteliin syömään. Eipä siinä mitään, Phuketin viimeinen ateria tällä kertaa oli sitten siellä, ei voi valittaa.

Iltasella kävimme tietysti vielä uimassa ja pakkailimme tavarat valmiiksi huomisen lähtöä varten. Huomisen meidän lento siirrettiin kello 12 -> 15.25. Ei siinä muuten ole mitään mutta tosiaankin päivä menee vähän hukkaan kun Bangkokissa hukkaantuu aikaa liikenteessä tuohon aikaan päivästä kun saavumme sinne.

Eipähän tuossa, katellaan mitä huominen tuo eteen!

T : SuTu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti