1.1.2018

Tampere -> Bangkok + hotellihuoneen vajaus...

Itse matkassa Tampereelta Bangkokiin ei ollut muuta kuin että lentokoneessa istuva kokenut (omien sanojensa mukaan) Thaivaan kävijä nosti äläkän siitä kun hän ei päässyt tupakalle vessaan. Tai siis näin kuvittelen sen alkaneen koska HERÄSIN tähän sanojen vääntelyyn kesken unien. Kerrankin nukahdin lentokoneessa ja tässä tulos... Miksi edes yrittää nukkua?!

Kun pääsimme Bangkokiin niin Sim kortti hommelit onnistuivat puoliksi, Su:n kortti oli muka mennyt vanhaksi vaikka samaan aikaan otetussa minun kortissa oli vielä puoli vuotta voimassaoloaikaa jäljellä. Ei hätiä mitiä, saatiin kerralla oikee kortti ja nyt pitäs sen keleen roaminginkin toimia... :D Until next time.

Su vaihto rahaa vielä lentokentällä ja sitten vaan taksia alle etsimään. Ensimmäistä kertaa meidän reissuilla jouduttiin odottamaan taksia jonossa Suvarnabhumin lentokentällä! Tosin 10 minsan odottelun jälkeen saatiin kumia jo alle joten ei paha. Kuski oli tosi hyvä ja luotettava. Pitää aina erikseen mainita kun "isot" pojat valittaa taksikuskeista aina...

Sitten päästiin siihen meille varattuun hotelliin, jonka olimme varanneet varmaan 2 kuukautta sitten ja Su vielä varmisti ehkä 4 päivää ennen matkaa että meillä on varaus... Noh, kun menimme vastaanottoon niin siellä mies vaan sanoi, että ei teillä ole varausta täällä. Käykää katsomassa tuosta viereisestä hotellista, siellä on töissä sen teidän varauksen vastaanottaja. Su kävi siellä katselemassa ja eihän se meidän huone sitten ollut sielläkään... Soitettiin sitten siihen numeroon mistä varaus oli tehty ja puhelin ringahti siinä meidän vieressä soimaan. Eli olimme siis soitelleet oikeaan numeroon!

Siinä sitten huippuväsyneenä katselimme toisiamme että mitäs nyt tekisimme. Meilkein yhtä aikaa sanottiin ääneen : Cordia Sathorn? Elikkä joiduimme soittelemaan tähän samaan paikkaan missä olemme aikaisemminkin olleet ja täällä oli sitten vapaana  huone, joten eikun taksi alle ja 5 minuutin ajelun jälkeen olimme perillä.

Olimme täällä hotellilla ehkä klo 17 ja mietimme että otetaan pienet tirsat ennen kuin lähdetään ostamaan ruokaa. saippuaa yms.. Pistimme kellon soimaan vajaan tunnin päästä ja heräsimme puolilta öin. Ei sitten käyty ruokaa ostamassa muualta kuin 7/11 (maailmanlaajuinen R-kioski) ja takaisin nukkumaan. Eipä ensimmäisestä päivästä juuri muuta ole tiedossa. Ihan superväsyneitä kyllä oltiin ja varsinkin Su oli aivan älyttömän vihainen tuosta hotelli episodista.  Loppujen lopuksi kaikki hyvin, loppu hyvin.

Kiitoksia kun mulkasit. Katellaan ensi kerralla uusiks!
T: SuTu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti