26.12.2017

Nyt ois aika väbä! TJ 5

Elikkäs matkaa taas pukkais päällensä. Tällä(kin) kertaa matkan kohteena olisi Thaimaa. Bangkokissa kait myö pyörittäis suurimmaksi osaksi aikaa. Tän kertainen reissu alkas vuoden vaihteessa ja kestäs seuraavan kuun vaihteeseen ja vähän ylikin.

Tällä reissulla olisi tarkoitus käydä ainakin Kanchanaburissa Su:n siskon perheen kanssa pyörähtämässä vesiputouksilla.

Su:lla olisi tarkoitus käydä myös kokeilemassa autolla ajoa reissun aikana. Ensi vuonna olisi (jos vain mahdollista) Su:n tarkoitus ajaa ajokortti täällä Suomen päässä ja hän haluaisi vähän kokeilla autolla ajoa ennen autokouluun menoa. Thaimaassa se on hiukkasen halvempaa vissiin kuin Thaimaassa... Ratti on tosin väärällä puolella Suomeen verrattuna mutta tuskinpa tuosta haittaakaan on kun vaan pelkkää ajoharjottelua olisi tarkotus etsiä.

Tottakai myös (ruoka)ostoksia ostellaan laukut täyteen, sehän nyt on sanomattakin selvää!


Hieman erilaista tsydeemiä aikaisempiin reissuihin verrattuna on majoitus. Viime reissulla vähän päätettiin, että katsellaan hieman erilaista/parempaa majotusta tulevaisuuden reissuilla. Olimme jo katselleet pitempään hotellia Silomista jonkun 1.4 kilometrin päästä Silomin BTS asemalta. Loma päätöksen saaminen kuitenkin kesti sen verran että emme sitten enää olisi saaneet majoitusta koko reissun ajaksi joten piti etsiä joku toinen paikka. Kävikin sitten niin hyvä tuuri, että saimme omasta mielestä jopa paremman majoituksen ja lähempää BTS asemaa (500 metriä), joten win win pääs käymään tässä tapauksessa! Saa nähdä onko oikeasti näin kun sinne pääsemme...  Tosin  tiedämme jo että ruokapolitiikka on tässä uudessa paikassa todella hyvällä mallilla. Olemmehan tältä seudulta aina silloin tällöin aikaisemmilla reissuilla ostaneet iltaisin ruokamme.

Meidän kaikki videot hävisivät koska Youtube päätti että sisältömme ei ollut Youtubeen sopivaa. Youtube vain eräänä päivänä oli poistanut tilimme ilman mitään varoitusta.
Sitten siirsimme pienen osan videoistamme toiseen palveluun ja kun olimme saaneet siirron tehtyä niin tämä palvelu ilmoitti että he lopettavat koko sivustonsa. Joten kaikki mänt taas ja ei vaan jassa säätää. Videoita tehdään kyllä samalla tavalla kuin aikaisemminkin mutta ne julkaistaan sekä Facebookissa että sitten joskun taas Youtubessa. Saa nähdä.


Mutta joo, matka alkaa taas kohta ja tunteja jo melkein lasketaan. Odottavan aika on HIDASTA!

Tänks vor riiding! Katellaan ens kerralla!

T: SuTu


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti