8.1.2018

Ikean reissu

Sunnuntaina sitten vierailimme paikallisessa Ikeassa Su:n siskon perheen kanssa. Kävimme siellä syömässä aamulounaan Ikean ravintelissa. Ruoka oli suurinpiirtein sitä samaa mitä suomessakin, tosin Thaimaalaisella twistillä. Kumpaankaan meistä ruoka ei loppujen lopuksi uponnut kauhean hyvin, kyllä se Suomalaisen Ikean ruoka on vaan paljon maukkaampaa!

Ikeassa vietimme nelisen tuntia ja suurin osa siitä ajasta meni lasten sängyn valitsemiseen. Kirjaimellisesti... En enää ikinä valita miten vähän Suomessa on henkilökuntaa paikalla!Asiakkaita oli jatkuvana tulvana pitkin käytäviä. Valitsimme siis tunti tolkulla kerrossänkyä lapsille. Kun saimme loppujen lopuksi valittua sen "oikean" kerrossängyn niin matkalla maksamaan löysimme ns. normaalit sängyt joiden valitseminen kesti 3 minuuttia... Eli kaikki se aika mitä olimme tähän asti käyttäneet meni ihan hukkaan :D Olin jo siinä vaiheessa että  voitasko lähtee täältä jo pois.

Poishan me sitten läksimme, ajoimme 1.5 tuntia toiselle puolelle kaupunkia syömään ravintolaan. Thaimaan Ikeahan sijaitsee MEGABangna nimisen ostoskeskuksen yhteydessä. Siellä olisi ollut varmaan 100+ ravintolaa mistä valita... Mutta ajelimme sitten tänne Union mall nimiseen ostariin syömään. Syömisen jälkeen suuntasimme takaisin hotellille ja pyykin pesun jälkeen rojahdimme nukkumaan. On se shoppailu vaan niin raskasta!

Tämmöstä tällä kertaa. Katellaan ens kerralla!
T: SuTu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti