28.1.2018

Tälläkin reissulla kävimme sairaalassa (onneksi on matkavakuutus)

Viikko sitten kävimme Bangkokin keskustassa sijaitsevassa Khlong Toein torilla. Kaikki kehuvat tätä paikkaa Bangkokin keskellä sijaitsevaksi helmeksi. Myö ei kyllä ymmärrätä miksi, haju oli siellä aivan todella karmea ja vielä elossa olevien eläinten kohtelu vielä karmeampaa. Täällä "vietimme" ehkä parikymmentä minuuttia ja suurin osa siitäkin ajasta meni kateissa oloon.

Hyppy sunnuntai-iltaan ja Su voi todella pahoin ja juoksee vessan ja sängyn väliä joka toinen minuutti. Tai ainakin siltä se tuntui. Hyppy tiistaiaamuun, Su:n vointi rupeaa paranemaan ja ruoka maistumaan pikkuhiljaa.

Keskiviikkona vointi oli jo niin hyvä, että kävimme juhlistamassa 6:tta hääpäiväämme jopa lähellä olevan hotellin katolla sijaitsevassa baarissa ja nautimme alkoholittomat driksut. Jee!

Hyppy torstaihin ja iltapäivällä vatsavaivat alkoivat taas. Su meni niin huonoon kuntoon että ei pysynyt enää jaloillaan pystyssä. Eli läksimme sairaalaan lääkärin pakeille. Meidän hotellista n. 700 metrin päässä on yksityinen sairaala ja tänne otimme taksin. Tottakai tämä tapahtui juuri keskellä pahinta ruuhkaa ja liikenne ei liikkunut minnekään. Minuutit tuntuivat tunneilta ja niin edespäin. Kävellen olisit jo perillä sanonta olisi pitänyt hyvin paikkansa. Taksikuski rikkoi kuitenkin silleen sopivasti liikennesääntöjä ja lopulta pääsimme perille auto puhtaana ja sai 4x oikean matkan hinnan tippinä.

Menimme siis sisään torstai-iltana ja ulos kävelimme lauantaina iltapäivällä. Sairaalassa oli joka potilaalla yksityishuone joka vastasi meidän asteikolla 5 tähden hotellihuonetta. Oli sohvaa, mikroo, huonepalvelu!!, oma suihku yms. kivat mukavuudet. Sohvakin oli nahkasohva jonka nurkkaan oli ihan kiva käpertyä, kunhan vaan olisin osannut nukkua. Hoitajat olivat todella mukavia ja niin oli lääkärikin. Ainoa inhottava ihminen oli raha-asioista vastaava hoitaja joka ei oikeasti muusta kysellyt kuin rahasta. Kertaakaan ei kysynyt kuinka Su voi... 

Pääsimme pois sairaalasta siis lauantaina ja koska meillä on todella hyvä vakuutusvirma (Turva) niin korvausasiat sujuivat muutamalla puhelimen soitolla koko sairaalassaolo ajaksi. Emme maksaneet itse senttiäkään mutta vakuutusfirma pulitti 1250€. Pitää sanoa, että vakuutusfirma kyllä tekee persnettoo niin keleesti meidän asiakkuudella... Mutta taas pitää sanoa kaunis kiitos Turvalle, hyvin hoitavat asiansa kyllä!

Eilinen ja tämä päivä kyllä mennyt ihan tyystin univelkoja nukkuessa ja syödessä. Huomenna jos pääsis ajamaan viimeiset ajotunnit pois lukujärjestyksestä... Puolessa välissä viikkoo vaihdamme hotellia ja näin juhlistamme matkamme loppusuoraa.

Tämmöstä tällä kertaa. Katellaan ens kerralla!
T: SuTu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti