26.5.2017

Viimeinen viikko tällä kertaa

Maanantai ja Su:n synttäripäivä tiistai menivät aivan normaalisti tekemättä mitään sen kummempaa koska Su:lla ei ollut fiilistä juhlia.

Keskiviikkona yritimme pikkuisen piristää päivää menemällä VIP leffaan Central worldiin. VIP lippuihin kuuluivat alkupalat, popkornit ja limsat VIP alueella ennen elokuvan alkua. Tarjoilu alkoi tuntia ennen leffaa ja tottakai suuntasimme sinne heti kun se alkoi, sillä liput maksoivat reilut 20€ ja pakkohan meidän nyt saada kaikki irti! Noh, kaikki näytti hienolta tässä VIP tilassa mutta se oli kuin sauna! Pyysimme monta kertaa ilmastoinnin päälle laittamista ja he lupasivat tehdä sen. Tunnin aikana näin ei kuitenkaan tapahtunut. Alkupalat näyttivät näteiltä mutta maistuivat kaikkea muuta kuin maukkailta. 

Pääsimme sitten vihdoin teatteriin katsomaan uutta Pirates of the Caribbeania ja tilasimme popkornit ja juomat sinne. Noh, nehän toimitettiin sinne ja eihän ne menneet tietenkään oikein. Tilasimme uudet ja tietäähän sen, eihän ne menneet oikein tälläkään kertaa. Luovutimme siis ja söimme mitä eteemme tuotiin. Tuolit olivat sentään aikas kivat ja lämpötila mukiin menevä. Sittenpä painuttiin kotiin pakkailemaan tavaroita ja painuimme aikaisin nukkumaan.

------------------------------------------

Torstai-aamusella sain Su:n pään käännytettyä että mennään nukkumaan meidän viimeinen kunnollinen yö johonkin parempaam hotelliin jotta saisimme nukuttua edes jonkin verran ennen matkaa takaisin Suomeen. Päädyimme MBK ostarin yhteydessä sijaitsevaan Pathumwan princess hotelliin. Ja kuten tämän matkan teemaan jo kuuluu, meillä oli ongelmia ilmastoinnin kanssa. Puolenyön jälkeen ilmastointi rupesi tyrkkimään vettä sen alapuolella olevasta lampusta, joten oli aika soitella vastaanottoon. Vastaanotosta tuli todella mukavan oloinen manageri, joka vaihtoi huoneemme suoraan naapurissa olevaan huoneeseen, antoi aamupalan kaupanpäälle ja pyyteli anteeksi kauheasti. 

Su ja minä olimme todella tästä kohtelusta todella vaikuttuneita joten siltä istumalta päätimme jatkaa oleskeluamme tässä hotellissa myös viimeisen yön. Joten, kello 01 jälkeen perjantai yöllä otimme taksin alle, menimme vanhaan koloseen, otimme kampsumme ja kassimme ja tulimme takaisin Prinsessaan. Kävimme heti aamusta "nauttimassa" aamupalan heti kun pystyi. Jälleen kerran, näytti todella kauniilta, maku ei vastannut ulkonäköä. Siinäpähän se loppupäivä sitten menikin, nukkuessa ja elokuvissa käydessä.

Tässä on enää muutama tunti aikaa ennen kentälle lähtöä, pitäs mennä kokeilemaan josko sais suljettua silmät vähäksi aikaa.

Tämmöistä tarinaa tuli tästä reissusta, kiitoksia silmäilijöille. 
Katellaan ens kerralla miltä se näyttää!

T: SuTu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti