7.5.2017

Rentoilua.

Lauantai menikin sitten periaatteessa chilin koston jälkimainingeissa iltaan asti. Illalla kävimme pikkasella lenkillä MBK:ssa, kävimme ostamassa apteekista haavatarvikkeita ja vähän murusta rinnan alle. 

Tuomo päätti lauantaina aamusella että nyt riitti tämä klinikalla pyöriskely kun katseli sitä touhua haavaa puhdistettaessa. Siellä haava puhdistetaan, laitetaan märkänä haavataitokset päälle ja siihen päälle vielä teippiä. Haavassa itsessään ei ole mitään vialla, siinä on vain pieni pätkä josta tulee vähän nestettä ulos päivän mittaan. Syykin selvisi kun asiaa rupesi miettimään järjellä: haava ei missään vaiheessa päivää saa ilmaa ja sen yhden kohdan päälle laitetaan teippi haavataitoksen aina siihen samaan kohtaan. Sitten kun vielä ulkona hikoilee niin ei tuo nyt ihan kauheasti ajattelua tarvitse. Hoitaja sanoi että se teippi pitää laittaa siihen keskelle... Just joo, eli nyt sitten ruvetaan huoltamaan sitä itse. 

Ja Su ei taaskaan/vieläkään saanut sitä pukua sieltä MBK:sta. Eikä tule saamaan sillä he ilmoittivat että sitä ei tulekaan enää ollenkaan. Eihän sitä varmaan odotettukaan kuin varmaan reilu viikko... Eivät voineet tätäkään ilmoittaa heti ensimmäisen vierailun jälkeen.

-------------------------------------------

Sunnuntai aamulla heräsimme jo ennen klo 08 että pääsemme ajoissa Chatuchak markkinoille. JJ market on joidenkin tietojen mukaan yksi maailman suurimmista markkinoista. JJ market taitaa olla enää auki viikonloppuisin. En tiiä mitä kettua me ajateltiin että lähettiin sinne koska tämä ei tosiaankaan ole meidän paikka. Tais olla 3. kerta kun siellä yhdessä käytiin. Vaikka oltiin siellä heti 9 jälkeen niin siellä oli järkyttävän kuuma ja epämukavat olot. Etsimme ruokapaikkaa ja siinä matkalla näimme eläinkaupan jonka edessä oli oraville puettu vaatteita päälle ja olivat pienen narun pätkän päässä. Ei kiva homma kyllä. Siinä meni ne vähäisetkin halut olla täällä. Söimme äkkiä ja läksimme samantien pois. Meillä meni matkoihin pitempään kuin itse paikanpäällä olemiseen :D

Läksimme sitten Central worldiin koska meillä olikin todella paljon aikaa tapettavana, sillä Su:n oli tarkoitus tavata ystävänsä vasta iltapäivällä. Niinpä menimme katsomaan elokuvaa. Tällä kertaa kyseessä oli Thaimaalainen elokuva englanninkielisillä teksteillä ja aiheena oli huijaus koulun tenteissä/pääsykokeissa. Oli muuten hyvä leffa vaikka ei siinä tapahtunut mitään! :)

Leffan jälkeen Su:n kaveri ilmoittikin että ei hän pääse koska menee töihin... Miksi hän ei sitä ilmoittanut ennen leffaa...? Puhuivat kuitenkin puhelimessa... No mutta sittenpähän me päätettiin päivämme myös siihen, illalla piti kuitenkin vielä pyykkiä pestä.

Niin ja haava... Hoito toimi ja ensimmäinen "kuiva" päivä oli tänä päivänä. Kumma miten paljon ilma ja teipittömyys (harsolaastari tjms oli päällä) vaikuttaa paranemiseen :D


Ei muuta tällä kertaa. Katellaan ens kerralla!

T: SuTu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti