4.5.2017

Puhelinta ja toria

Tiistai aamuna rynnättiin heti kun päästiin liikenteeseen kännykänkorjausliikkeeseen.  Eivät meinanneet ensin uskoa että kännyssä olis jotain vikaa latauksessa.  Mutta loppujen lopuksi heidän omat tzydeeminsä näyttivät että latausportissa vaimikänyysesittenonkaan on vika. 300 bahtia jos ei tarvitse vaihtaa osaa /500 bahtia jos tarvitsee osan vaihdon oli korjauksen hinta-arvio. Eipä tuossa,  halvemmaks tulee kun ite tekis. Jos korjais ite,  niin joutus ostamaan uuden puhelimen… :D 2 tuntia oli arvio korjaukselle.

Siinäpähän sitten marssittiin Terminal 21 ostarille aikaa viettämään ja murua massuun tunkemaan. Oli muuten paljon Thaimaalaisia ravintoloissa ja food courtissa! Joka paikkaan oli jonot… Ei syömisestä tullu mitään näissä "paremmissa" paikoissa,  tällä kertaa olibihan aikuisten oikeesti mennä syömään KFC ravinteliin :D

KFC: ssä tapahtu mielenkiintoinen episodi kun Su meni ojentamaan siivooja tätiä kun hän ei ole tarpeeksi hygieeninen! Minä tätä Su: lta sitten kysyin että mikäs tämmöiseen on syynä,  Su pisti sen koulutuksen piikkiin jota sai hoiva-avustaja koulutuksessa! Kysymyksessä oli siis hanskojen käyttämättömyys, käsien pesu, vesiastian täyttö  ja rätin käyttö. Ennen Suomeen muuttoa tämän siivoojan toimet olivat hänelle normaalia elämää mutta nyt on muuttunut näkökanta aika huimasti… Eli on koulutuksesta jotain hyötyä ollut!

Pyörimme Terminaalissa lähes 3 tuntia ja sitten menimme hakemaan puhelinta,  joka olikin jo valmis. Osa oli vaihdettu,  joten hinta oli sovittu 500 bahtia (13.5€). Sitten saimmekin hyvän idean,  lähdetään tänään iltamarkkinoille! Meillä on muutamat markkinat käytävänä joten miksipä ei aloiteta tänään?  Mars huoneeseen lepäämään!



Illalla mentiinkin Ratchadan Rot Fai iltamarkkinoille. Rot fai tarkoittaa junaa,  joten ilmeisesti siellä on juna juttuja jossain lähellä. Meno itsessään oli oma lukunsa,  piti käyttää BTS: ää ja metroa. Tämä taas tarkoittaa portaita. Paljon portaita. Aikaa meni varmaan 45  minuuttia pelkästää sinne menoon ja sitten edes löydetty sitä kunnolla kun jokainen,  keltä kysyttiin suuntimia,  antoi eri koordinaatit. Lopulta sinne päädyttiin ja loppujen lopuksi se oli meille aika normaali tori. Tosin jos harrastaisimme baari skeneä,  se olisi aika siisti paikka,  sillä baareja oli vaikka muille jakaa ja täällä oli myös pari live bändiäkin.


Se mikä erotti tämän torin muista toreista oli koko. Tää oli ihan julmetun iso! Oli tosi paljon ruokaa ja vaatteita. Tosin vaatepuoli oli itseään toistavaa. Kojusta kojuun oli lähes samanlaisia vaatteita.   eli Su ei taaskaan löytänyt rätei eikä lumpui…Oli myös hiostava ilma. Tarkoitan oikeasti HIOSTAVA,  olimme molemmat läpimärkiä kun pääsimme takaisin hotellille siinä klo 23 maissa. Krooh pyyh. 

------------------------------------------------------------------

Keskiviikkona suuntasimme jälleen MBK tavarataloon koska kun Su osti yhden mekon tjms.  aikaisemmin,  luvattiin että tänään tulisi uusia ja tietyn värisiä mekkoja. Noh,  tietäähän sen. Nada. Huomenna tuloo.

Sitten kävimmekin katsomassa The fast and furious 8 leffan uudestaan. Uudestaan?  Miksi?
1) koska hävisin kivi/paperi/sakset/Spock pelin
2) koska kun kävimme katsomassa ko pläjäyksen Phuketissa,  niin teatterissa oli niin prkeleen KUUMA että mietin koko ajan et milloin täältä pääsee pois. 

Ihan hyvä että katsottiin uudestaan,  tällä kertaa oli paljon kivempi katsoa! Ja tää oli ihan OK leffa loppuin lopuks. Food courtissa syönnin ja pesuvehkeiden oston jälkeen painuimme hotellille pesemään pyykkiä. Siinäpä noin äkkiseltään tää päivä.

Tämmöstä tällä kertaa. Katellaan ens kerralla!

T: SuTu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti