30.4.2017

Tikkien poistoa ja puhelimen korjausta

Perjantai aloitettiin tikkien poistolla. Eli tikit jalat veks vaikka siellä hoitajien ja lääkärin kanssa oli hieman kommunikaatio vaikeuksia että milloin tämä operaatio tapahtuu. Mutta tänään ne 9 kappaletta lähti joten ei voi olla kuin tyytyväinen. Vielä kuitenkin jokunen päivä puhdistelua edessä.

Tämän jälkeen lähdettiin metsästämään meille ennenkuulumatonta paikkaa Thaimaassa, nimittäin puhelin korjaamoa. Su:n puhelin oli ainoa asia mikä meiltä jäi tulipalon jälkeen jäljelle maallisesta mammonasta, joten se on jo aika vanha. Ja akku ei ole enää sama omanlainen itsensä kuin se ehkä n. 4 vuotta sitten ostettaessa oli. Joten ennen matkaa katselin vaihtoehtoja kuinka paljon akun vaihtaminen voisi maksaa. Tulimme sitten siihen johtopäätökseen että jos vain Thaimaassa akun vaihto olisi yhtään mahdollista niin täällä se tehdään. Katselimme netistä liikkeitä ja löysimme paikan jota todella moni oli kehunut, Dr. Smartphonen. Sinne siis. He vaihtoivatkin akun siinä odotellessa ja hinnaksi tuli n. 30€. Eli sama hinta minkä akun ostaminen netistä olisi kustantanut. Joten ei paha diili...  Jos olisin itse ruvennut vaihtamaan akkua, niin ei varmasti olisi puhelin toiminut minun käsittelyn jälkeen. Kun saimme puhelimen takaisin, takakannen kiinnitys oli ainakin mitä mielenkiintoisin,,, Loppupäivä piti puhelin olla näin "suojattuna". 


Tässä vaiheessa huomasin, että taisi tulla hieman liian luottavaisella ajatuksella lähteä tikkien poiston jälkeen liikenteeseen. Haava oli vähän ruvennut vuotamaan, Joten päätimme lähteä hotellille huoltamaan koipea vähän ammattimaisemmin. Loppu päivä menikin hotellilla jalka ylhäällä peukaloja pyöritellen.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lauantaina rupesimme katselemaan puhelinta aamusta ja eihän se ole latautunut lähellekkään täyteen. Noh, ehkäpä se johtuu laturista, siirretään toiseen laturiin sitten.

Haavan puhdistuksen jälkeen (ihan kunnossa on) mentiin johonkin viileään paikkaan, joten suuntasimme MBK:hon. Taas. Sinne on vaan niin helppo mennä ton jalan kanssa, ei tarvitse vaihdella junia eikä tarvitse kävellä kilometriä. Sen on tosin huomannut, että ei täällä kyllä ihan kauheasti ajatelle liikuntarajoitteisia ihmisiä... Joka paikassa on jotain pientä koroketta ja/tai tiputusta, portaita yms, mitä vaan voi keksiä ihmisten kiusaksi, Esim, tohon BTS asemalle ei ole hissiä vaan pitää köntystää joko pitemmän lenkin kautta että pääsee rullaportaita pitkin taikka sitten lyhyempää reittiä pitkin pääsee portaita pitkin, Onneksi lääkäriasema, 7/11 ja meidän aamupalapaikka ovat matkan varrella rullaportaille niin ei tuo nyt niin paljon haittaa.


Pyörimme MBK:ssa aikamme ja siellä tuli sitten tämmöinen esitys vastaan. Thaimaassa alkaa ensi viikolla lapsilla koulu "talvi"loman jälkeen, joten MBK:n suurin kauppa oli järjestänyt tälläisen esityksen mainostaakseen omia tuotteitaan kouluun palaajille,



Lopulta tulimme takaisin hotellille lepäilemään juuri sopivasti että kerkesin katsella F1 harjoitukset ja aika-ajot. Prkleen Vetteli meni kurvailemaan nopeammin kuin Räkä tai Bottas. Mut toinen ja kolmas, niin ei voi valittaa. Kou Suomi!

Illalla käytiin vielä pyörähtämässä Silomissa (BTS:llä 1 pysäkki) jossa on normaalisti ollut todella paljon katuruokaa. Mutta koska hallitus on jostain kumman syystä ruvennut kieltämään katuruokaa ihan todella rankalla kädellä Bangkokissa, niin eihän sitä sitten ihan älyttömiä määriä enää sieltä löytynyt. Sikäli kyllä todella sääli koska juuri katuruoka on se Bangkokin suola...

Niin ja se puhelin, Eipähän se lataudu. Onneks on kuitenkin 3 kuukauden takuu työllä ja paikan omistajana on ilmeisesti Hollantilainen kaveri, joten luulis sanoille löytyvän vastinetta...

Tämmöstä tällä kertaa. Katellaan ens kerralla!

T:SuTu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti