24.4.2017

Resortti elämää

Sunnuntai aamuna jostakin syystä herättiinkin jo ennen klo 06 mutta eipä tuo haitannut, sillä aamupala alkoi klo 06. Onneksi yksi niistä monista ravintoloista jotka aamupalaa tarjoavat sijaitsee 2 minuutin kävelymatkan päässä meidän huoneesta. Aamupala oli kyllä kattava mutta kylmät tarjottavat olisivat saaneet olla kylmempiä ja kuumat kuumempia. Kyllä tuota voi huomenna uudestaan maistella. Eri asia on sitten se että onko tämä 22€:n arvoista...?

Aamupalan jälkeen mietittiin että mitäs sitä nyt tehtäis, mentiin sitten huoneeseen makoilemaan vähäksi aikaa. Jonkun tunnin päästä Su sanoi, että hän haluaa mennä kuntosalille. No sinneppä sitten suunnattiin mutta paikalla ei tietenkään ollut ketään. Olisi pitänyt kirjautua sisään että saa oikeuden käyttää salia vai mikä nyt sitten lie ollukkaan niin tärkeä syy siihen kirjautumiseen. 10 minuutin odottamisen jälkeen Su sai tarpeekseen ja sano että lähetään haneen täältä. Ei se nyt sitä ihan noin sanonut mutta kuitenkin halus lähteä jotain muuta tekemään. 

Siinä sitten eksyttiin biljardipöydän luo. No siihenhän piti tietysti taas ilmoittautua, tällä kertaa puhelin oli vieressä, joten sillä rimputeltiin. Eihän sieltä vastausta tietysti kuulunut varmaan 15 minuttiin ja kun vastattiin, niin kävi ilmi että pöydän käytöstä piti maksaa 200 batia (5.5€) ja eihän Su siihen tietenkään suostunut. Niin rkeleen kalliin huoneen hintaan ei kuulunut käyttöoikeutta biljardipöytään! Ei se raha vaan se idea... Tämä on näitä asioita tässä paikassa että joka asiasta rahastetaan vaan lisää. Mikään ei tunnu riittävän. Pitäkää siis tunkkinne.

Sitten taas palloiltiin ympäriinsä ja rupesi tulemaan jano. Siinä vaiheessa tuli mieleen että sisäänkirjautumisen yhteydessä oli puhuttu että meidän sviittiin kuuluu jokin ihme VIP lounge jossakin. Kävimme kyselemässä sitä vastaanotosta ja saimme selville, että se on yhden rakennuksen ylimmässä kerroksessa. Su oli kuitenkin sitä mieltä, että ei jaksa just nyt lähteä sinne, joten suuntasimme kahvilaan syömään jädee ja juomaan kylmää juomaa. Täällä ja kuten myös muissakin resortin paikoissa hintoihin lisätään pakollinen palvelumaksu (10%) ja kaupungin vero (7%) laskun loppuhintaan. Tämä myös korpeaa kun jädestä ja kylmästä kaakaosta piti maksaa 350 batia (n. 10€) ja siihen vielä nuo verot päälle. Täällä vietimme siis aikaa tarpeeksi kauan että tuli verorahoille käyttöä... Tämä paikka on ensimmäinen paikka Thaimaassa missä veroja lisäillään ruokailun yhteydessä laskun päälle.



Ajatuksiamme kahvilassa viilennettyä päätimme sitten lähteä katselemaan sitä VIP loungea ylimpään kerrokseen. Hissillä surautimme ylös ja niin... Okei, siinä oven vieressä luki loungen nimi mutta kun astuimme sisään, niin ensimmäinen ajatus oli että se edellinen kahvila oli paljon paremmassa kunnossa kuin tämä VIP tila. Täti tuli kuitenkin siihen kysymään huoneen numeroa ja hyväksyi meidät sinne sisälle. Sitten hän kyseli erittäin huonolla Englannin kielellä että haluaisimmeko juomista... Su ei ymmärtänyt ollenkaan ja minäkin aivan tsäkä arvauksella satuin arvaamaan oikein, Täällä olikin tällä hetkellä tarjolla vain kahvia, teetä ja limskaa. No limskat otettiin molemmat. Mutta ei meistä kumpikaan tästä paikasta olisi arvannut että tämä on joku VIP tila. Oli sen verran vanhat huonekalut ja tietokoneen virustorjunta ei ollut edes aito AVG. Ainoa hyvä asia tässä paikassa oli näkymä... Tätä vähän olisi toivonut omalle huoneellekin mutta kun ei niin ei.

Tästä sitten painuimme huoneeseen lepäämään. Nokosten aikana oli ilmestynyt ilouutinen ulko-oven alapuolella olevasta raosta, sillä siellä oli lappunen. Siinä lukas että huomenna ja ylihuomenna klo 10 - 16 ei ole sähköjä, on rutiini korjauksen aika. Jeeeee!
Tämän ilouutisen saattelemana läksimme haavan puhdistuksen kautta metsästämään ruokaa sieltä paikasta mitä eilen katselimme. Käytiin ostamassa ruuat, toimme huoneeseen ja... Ehkä Phuketin, ellei jopa koko Thaimaan mauttominta ruokaa saimme ostettua! Miten... voi... olla... niin... mautonta... ruokaa...!?! No mutta hei, ilmastointi toimii!

Tämmöstä tällä kertaa. Katellaan ens kerralla!

T: SuTu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti