27.4.2017

Ekat normaalit päivät Bangkokissa

Bangkokissa pyöriminen keskiviikkona aloitettiin ei enempi eikä vähempi lähinnä bussissa istumisella. Tai edes jonkinmoisessa liikkumisvälineessä. Yöllä ei tullut juurikaan nukuttua kun tuuletin ja ilmastointilaite hurisivat täysillä vieressä. Aamulla liikkeelle lähtiessämme tiskillä sanoivat, että korjataanpas pois kuntoon. Mykke bueno, hyvillä mielin liikenteeseen siis. Lääkärin kautta menimme Central worldin ostariin syömään ja yritimme mennä katselemaan elokuvaa mutta elokuva ei sattunut aikatauluumme.

Menimme sitten takaisin hotellille hakemaan päivän työt: parit verhot yms. pientä, jotka painoivat reilut 15 kiloa jotka toimme Suomesta ja tänään toimitamme Su:n siskolle. Eikun matkaan. Ja tässä välissä olivat jo ilmasatointilaitteenkin korjanneet. Mykke bueno! :)


Kassit kourassa ensin otimme BTS:n meidän linja-autopysäkille ja sitten otimme bussin alle jossa istuimme tunnin verran. Näin olimme siis saapuneet Rama 2:n ostoskeskukseen. Ja nyt odotamme vaan, että Su:n siskon työt loppuvat että voimme luovuttaa verhot eteenpäin. Meillähän on vain.. 4 tuntia aikaa kannella näitä kasseja... Sitten tuli taas tämä normaali eka ajatus, mitä leffoja menee leffateatterissa? Sinne siis köntystettiin ja eipä mitä, just näillä näpöttimillä oli alkamassa Guardians of the Galaxy vol 2! Olpa muuten hyvä leffa, mahhaan ihan koski ku tultiin pois, niin paljon sai nauraa...

Leffan jälkeen istuskeltiin ravintelissa oottamassa Su:n siskoa ja kohta hänen mies tulikin kasseja hakemaan ja homma oli siinä. 2 minuuttia ja homma oli ohi. Tätä oli odotettu koko päivä :D Vielä ennen kotiin lähtöä kierreltiin ulkotorilla ja ostettiin etelän hetelmiä hotellille ruuaksi. Sittenpähän taas istuttiin bussissa tunti ja köröteltiin BTS:lla kotipysäkille ja mentiin huoneeseen. Pistettiin ilmastointi päälle... NADA! Lämmintä ilmaa vaan puhalsi sieltä ulos... Voe PRKL! Tämäkin yö siis nukuttiin touhottimen ja ilmastointilaitteen tuodessa ääntä elämäämme.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Torstaina herättiin aika myöhään, tosin väsyneenä kuitenkin. Eihän noitten kanssa voi nukkua kunnolla... Lupailivat taas tiskillä että korjaavat vehkeen. Su päätti siinä aamusella että käy leikkaamassa hiuksensa tänä päivänä. Suuntasimme siis perinteiseen hiustenleikkuupaikkaan MBK:n ostariin. Siellä Su on tainnut leikata lähes joka kerta hiuksensa kun olemme olleet Bangkokissa. Siellä palloilimme ennen ja jälkeen hiustenleikkuun ja kävimme myös katsomassa Thaimaalaisen leffan, Thailand only. Ihan semmonen normaali Thaikku komedia, oli jopa tekstitetty enkuksi. 

Katselimme vähän vaatteita ja Su etsi kuulokkeita puhelimeensa. Molemmat löytyivät. Sitten mietittiin, että rupeaa jo väsyttämään sen verran että katellaas elämää tuolla hotellin päässä että miltä se näyttää. Joko ruvetaan vaihtamaan huonetta taikka jopa ihan koko hotellia...?! Tultiin huoneeseen, niin siellä oli jääkylmä!! Tänä yönä nukutaan varmaankin sitten aikas hyvin!

Tähän loppuun vois lisätä tämmöisen pienen kevennyksen: tämä laukku on BTS:n (juna, joka kulkee maanpäällä) vartijoiden mielestä turvallinen ja hyvin tarkastettu. Mitään ei liikutettu laukkua tarkastattaessa ja valoakin näytettiin sisään todella vähän. Turvallisin mielin siis eteenpäin!




Tämmöstä tällä kertaa. Katellaan ens  kerralla!
T: SuTu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti