23.4.2017

Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa

Viimeinenkään yö Jula Placessa ei mennyt ongelmitta.. Klo 03 jälkeen ilmastointi laite päätti sanoa sopimuksensa irti ja päädyimme vaihtamaan nukkuma alustaa toiseen huoneeseen keskellä yötä. Siinä joutui odottelemaan jonkin aikaa että huone jäähtyi mutta kuitenkin loppujen lopuksi päästiin nukkumaan viileään huoneeseen. Alkulämpötila oli ilmastointilaitteen mukaan 29C.

Aamulla Su kävi hakemassa pyykkejä heti 08 aamulla ja tuli hirveällä kiireellä sisään huoneeseen. Alhaalla oli lappu, että sähköt menee poikki klo 09. Eli hirveällä kiireellä tavaroita kasaan, suihkuun ja syömään. Olimme kuitenkin valmiita lähtemään tasan klo 09 mutta päätimme odotella viileässä huoneessa siihen asti kun sähköt katkeaa koska tulisimme saamaan Hiltonista huoneen vasta klo 15. Nukahdimme molemmat ja heräsimme kännykän herätykseen klo 11.30. Ja sähköt olivat edelleen päällä... Eipähän siinä, turhaan siis kiirehdimme.

Olimme siis varanneet Hilton Phuket arcadia resort and spa :sta huoneen juhlistaaksemme sitä 5 v. hääpäivää yms pieniä tapahtumia. Emmekä mitä tahansa huonetta vaan ihan oikean sviitin!! Tästä tulisi tosi siistiä vaikka emme uisi ollenkaan.Huone maksoi 200€/yö mutta kerranhan sitä näitä päiviä kerralla juhlitaan. Matka Hiltoniin meni ilman sen kummempia kommelluksia.

Tästä alkoi sitten outoudet... Taksi vei meidät erilliselle alueelle, johon kaikki taksit tuovat asiakkaat. Tästä sitten piti itse löytää ilman mitään informaatiota itselleen oikea kyyti oikeaan paikkaan. Tämä paikkahan siis on vastaanotto. Noh, löysimme itsemme sieltä jonkin ajan kuluttua aivan hikisenä jonottamassa sisäänkirjautumiseen. Täällä oli alkamassa/menossa jonkinmoinen kongressi ja tulijoita oli muitakin kuin me. Tiesimme kyllä saavamme huoneemme vasta klo 15 ja kun kirjauduimme sisään klo 13 jälkeen, meille sanottiin että menee ehkä 15 minuuttia. Tämän jälkeen vastaanottovirkailija soitti huoneeseemme ja siellä olevat asukkaat eivät suostuneet lähtemään pois. Tiesimme siis että meillä menisi pitempään kuin luvatut 15 minuuttia,

Odottelimme sohvilla istuen ja kävimme välillä kahvilassa ja internet huoneessa (ainoa paikka missä ilmastointi). Pikkuhiljaa kello rupesi lähenemään 15 ja emme saaneet informaatiota että mitä meidän huoneelle kuuluu. Su kävi kysymässä uudestaan ja tällä kertaa mukana tuli tyyppi joka antoi meille ilmaiset drinksut aulassa sijaitsevassa baarissa. Otimme molemmat alkoholittomat juomat (safe sex in the beach ja Fairy fruit bunch?) ja yhtäkkiä saimmekin tiedon että huone on valmis, tossa olis teidän avaimet. Jibbee, eihän siinä mitään, eiku menox, sano Annie Lennox!

Homma meni taas ihmeelliseksi säätämiseksi. Odottelimme bussia ja emme tienneet että pitääkö kääntyä vasemmalle, oikealle vaiko nousta bussiin. Olimme jonossa kuitenkin varmaan sijalla numero 20. Siihen tulee sitten bussi eteen muut ihmiset nousevat kyytiin ja kohta meillekin ruvetaan huitomaan, että nouskaas siihen. Me noustaan ja sitten yhtäkkiä muut ihmiset potkitaan pois. Oltiin taas vähän etmitvit?! Tämä johtui ilmeisesti siitä että meillä oli sviitti ja heillä ns. normaalit huoneet, Noh, sitten pääsimme eteenpäin ja päädyimme taas yhteen vastaanottoon. Siellä taas palloilimme käsiä levitellen että missähän meidän huone on? Vihdoista viimein pääsimme siis huoneeseen sviittiin!

Kuvien perusteella joilla varasin huoneen kuvat olivat modernista huoneesta. Tämä meidän sviitti olikin sitten joku perinteinen Thaimaalainen versio ja heidän käsityksensä sviitistä. Huone oli "tehty" teak puusta joka on ilmeisesti aika arvokas puu Thaimaassa. Mutta tumma,,, Mainitsin varausta tehdessä, että juhlistamme hääpäiväämme. Henkilökunta olikin nähnyt vaivaa huomioidakseen tämän. Tuli kuitenkin hyvä mieli kaiken odottelun jälkeen vaikka emme siis edes tätä osanneet odottaa.


Siinä sitten purettiin tavaroitamme ja miettiin, että onpas täällä lämmin. Säädimme lämmityksen tooosi kylmälle että jäähtyisi kun tulemme ulkoilulta takaisin. Läksimme siis etsimään jonkinmoista klinikkaa jossa voisi puhdistaa Tuomon haavan. Kävikin niin hyvä tuuri että tässä paikassa on oma hoitaja ja lääkäri paikalla päivällä ja siellä haavan puhdistuksen voi hoitaa ilmeisestikin ilmaiseksi. Näin ainakin hoitaja sanoi. Tämän näkee sitten kun kirjaudumme ulos että onko oikeasti näin.

Kävimme haavanpuhdistuksessa ja suuntasimme läheisen temppelin iltamarkkinoille. Tämä oli yksi syy miksi halusimme tulla tänne, lauantai-illan markkinat. Mutta kun pääsimme markkinoille, kävikin ilmi että ne ovat nykyisin perjantaina ja tiistaina :D No ei sitten mennäkään. Kävelimme sitten pikkuhiljaa  takasinpäin ja katseltiin paikkaa siinä samalla mistä voisimme ostaa huomenna ruokaa... Tulimme takaisin huoneeseen siinä klo 20 huitteilla ja ei huone nyt ollut kauheasti viilennyt. Soittelimme vastaanottoon että eipäs ilmastointi toimi. No he lähettää teknikon sitä katsomaan. 

Puhelun jälkeen jäi sellainen fiilis että he tiesivät jo etukäteen että ilmastointi ei toimisi niinkuin sen pitäisi. Teknikko tuli kuitenkin tunnin odottelun ja yhden lisäpuhelun jälkeen. Siinä katselun yhteydessä hän kasteli senkan ja siinä päällä olleen meidän matkalaukun. Ei nyt litimäräksi mutta märäksi kuitenkin. Aikansa hän rassasi masiinoita ja sanoi, että 20 minuutin kuluttua on viileämpää... Kului 20 minuuttia ja vielä toisetkin. Eipä tuo nyt hirveästi viilennyt. 

Joten soittoa taas respaan että mitenkä olis jos saatas toista huonetta tilalle. 10 minuuttia ja kaverit tuloo kantamaan tavaroita. Sitten taas hirveetä vauhtia tavarat jotenkuten kassiin  ja kohtahan sieltä tyypit tulivat hymyssä suin tavaroita kantelemaan. Näinpä saimme uuden huoneen siinä klo 22? maissa ja tässä toimi ilmastointi paljon paremmin. Mutta täytyy kuitenkin sanoa, että ei se lämpötila siihen +10 asteeseen mitä termostaatti lupailee kyllä ikinä laske... 

Mut tämmöstä tällä kertaa, katellaan ens kerralla!

T: SuTu

2 kommenttia :

  1. Kaikesta huolimatta tuo Sun ilme <3 Onnea teille vielä jälkikäteen !!!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia :) Kyllä se ilmekin muuttuu vielä :D

    VastaaPoista