1.8.2018

TJ 0!!!

Jonna Tervomaan "tänään lähdetään" laulun sanoin (tosin vähän mukaellen)

Ohitamme sataa
Kyltin jossa sanotaan
"Onnellista matkaa pian kai tavataan"
Kuinka monta litraa bensaa palamaan tänään laitetaan?
Autossa on tilaa, vapaa takapenkki
Tosin  muutama laukku kyytiin otetaan
Taskulampun takaa Su meille hymyilee:
"Aja Helsinki-Vantaalle vaan. Ihan sinne vaan!"



Eli tänään siis lähdetään ylläripylläri matkalle, Thaikkuihin. Ylläri!? Oikeesti meinattiin kyllä jonnekin muualle mennä tällä kertaa mutta veri veti vielä tutuille kulmille. 

Normaalista poiketen lennetäänkin tällä kertaa Qatar airlinesin siivillä koska Finnairin liput olivat yli 2x!!!! kalliimmat kuin Qatarilla... En ymmärrä kyllä miks, koska tällä hetkellä kuitenkin Thaimaassa on sadekausi lähes pahimmillaan ja turistikausi alimmillaan. Halvemmalla pääsee tammikuussa kun siellä on parhaat säät :D

Uutta kokemusta pukkaa heti kentälle mennessä, ekaa kertaa ikinä mennään omalla autolla lentikselle! Uudet kokemukset eivät tähän lopu vielä, sillä tällä matkalla pääsemme mualiman suurimman lentokoneen A380 kyytiin! En olis ikinä uskonu että näin pääsee käymään mutta toisaalta onneks Finskillä oli niin kalliit liput. Lisäksi tulomatkalla päästään 787? Dreamlinerin kyytiin.

Meillä on kumpaankiin suuntaan pysähdys Qatarin Dohan lentokentällä. Menomatkalla taisi olla 2.5 tuntia ja tulomatkalla yli 9 tunnin. Tulomatkalla aateltiin käydä hotellissa lentokentän sisällä nukkumassa, saa nyt nähdä kuitenkin mitä tulee tän kanssa käymään.  Ikänä ei kumpanenkaan oo moisessa oltu.

Thaimaassa on siis menossa sadekausi pahimmillaan, eli tekemistä ei ihan hirveästi olla suunniteltu tälle reissulle... Lähinnä kai me syödään hyvin, nukutaan (ilmastoidussa huoneessa), käydään elokuvissa ja köpötellään ostoskeskuksissa. Tämän Suomen kesän jälkeen menee ilolla lämpimämpään maahan kun tietää että siellä on ilmastointia joka puolella. 
Siitä puheenollen, otettiin meille uusi hotelli 1 BTS pysäkkiä lähempää "keskustaa" ja aina näissä Thaimaan hotelleissa jännittää että sattuuko olemaan toimivaa ilmastointia :D. Niin ja onko meillä edes sitä hotellia ... Edellisellä reissullahan oltiin otettu hotelli  mutta kun mentiin kirjautumaan sisään niin eihän siellä mitään huonetta meille ollut. Vaikka Su oli sitä moneen kertaan varmistellut. Eihän sitä nyt toista  kertaa peräkkäin pääse tapahtumaan...

Mutta nyt VROOM VROOM!

Tämmöstä tällä kertaa. Katellaan ens kerralla!
T: SuTu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti